31.05.2013 12:39

Druhá šance pro krabice! Odvezeme nebo vykoupíme použité kartonové krabice!

Poznáte, zda na fotografii u tohoto článku jsou nové nebo již jednou použité kartonové krabice? Lepicí páska na některých z nich prozrazuje, že byly již použité, přesto vypadají na pohled jako nové. Denně směřuje jenom v Praze obrovské množství takto zachovalých, téměř nových kartonových krabic v lepším případě do recyklačních linek, v horším na skládky. Většina lidí je přesvědčena, že poslat jednou použité kartonové krabice do recyklační linky je to nejlepší řešení. Ale ruku na srdce i recyklace spotřebuje spoustu energií a vytváří emise, které mají negativní dopad na životní prostředí.

Nabídka použitých krabic zde.

Odvoz Papíru.cz přichází s inovativní myšlenkou znovupoužití zánovních kvalitních a nepoškozených krabic. Rádi bychom krabicím prodloužili život a dali jim druhou šanci před tím, než budou opravdu ve stavu, kdy nezbývá nic jiného, než je recyklovat.

Věříme, že kvalitní použité krabice si díky nízké pořizovací ceně oproti krabicím novým a díky "zelené myšlence", která v tomto případě není pouze prázdným heslem, získá velké množství zákazníků.

Kromě stávajících klientů, pro které zajišťujeme odvoz papíru a začínáme s nimi na této myšlence systematicky pracovat, hledáme firmy a jednotlivce, kteří produkují větší množství kartonových krabic stejné velikosti a měli by zájem o pravidelnou nebo jednorázovou spolupráci formou odvozu zdarma nebo výkupu.

Náš systém nabízí win - win - win model pro všechny zúčastněné. Firma nebo jednotlivec produkující velké množství použitých kartonových krabic může ušetřit za odvoz krabic zdarma nebo vydělat v případě jejich výkupu. Zákazník nákupem použitých krabic ušetří minimálně 50 % a více oproti nákupu krabic nových. Při nákupu ve větších objemech, kdy nová krabice stojí např. 30 Kč a zánovní, která poslouží úplně stejně je o polovinu levnější to můžou být pro firmy úspory několik desítek tisíc korun ročně. A nakonec Odvoz Papíru.cz je provozován samozřejmě za účelem zisku, který má prodej použitých kartonových krabic přinášet. 

Jsou určitě případy, kdy se to bez nových krabic neobejde. Ale jsme přesvědčeni, že existuje spousta situací a oborů, kde použité krabice mají a budou mít své široké uplatnění. Nejsme žádní přehnaní ekologové nebo ochránci přírody, ale počet téměř nových kartonových krabic, který denně putuje k likvidaci je opravdu zarážející. Myslíme si, že je zde prostor na změnu současného modelu myšlení "použij a zrecykluj" na "použij, znovu použij a až potom zrecykluj".

Prodej použitých kartonových krabic
momentálně připravujeme, ale v případě nabídky nebo poptávky nás můžete kontaktovat již teď. Email.: info@odvozpapiru.cz , Tel.: 603 224879.

V případě, že se Vám naše myšlenka líbí, sdílejte jí na všechny strany!

Děkuji Tomáš ARNOŠT

Použité krabice, použité kartonové krabice, použité krabice Praha, výkup krabic, stěhovací krabice, použité krabice na stěhování.

—————

Zpět


Kontakt

Odvoz Papíru.cz

Prodejní sklad:

Sklad VonTom
Přátelství 1578
10400, Praha 22 - Uhříněves
Výdej zboží pouze po tel. nebo e-mail. domluvě!!!

Provozovatel (pouze fakturační adresa):
Benefit Reality s.r.o.
Konojedská 2143
100 00, Praha 10

Volejte Po - Pá
8:00 - 18:00


Tel.: +420 603224879
Tel.: +420 mimo provoz