26.01.2014 23:48

Kde všude našly uplatnění naše použité kartonové krabice?


Použité kartonové krabice jsme začali zkušebně prodávat před pěti měsíci a od začátku si na nedostatek zákazníků nemůžeme stěžovat. Přesto většina lidí nechápe, když na to přijde řeč, že někdo použité kartonové krabice může kupovat. Je potřeba říci, že není použitá krabice, jako použitá krabice. Prodáváme pouze kvalitní, které jsou zkontrolované, čisté, nepotrhané a nepůsobí "unaveným dojmem". Některé jsou dokonce k nerozeznání od krabic nových.

Kde všude tedy již našly naše použité krabice své uplatnění? 

   Krabice kontrolujeme opravdu pečlivě :-)    Silnou skupinou zákazníků jsou e-shopy všeho druhu (prodejci náhradních dílů na automobily, potřeb pro zvířata, kabelek a batohů, sportovních potřeb, elektromateriálu, atd.). Dále různí výrobci a distributoři, kteří zasílají své výrobky např. do velkoskladů, kde se teprve jednotlivé položky balí pro koncové zákazníky do krabic nových (pokud je to nutné).

Velký počet zákazníků tvoří lidé nebo firmy, kteří kupují naše krabice za účelem stěhování, skladování nebo archivace (do běžného osobního automobilu typu kombi se vejde 100 kusů rozložených krabic 570x380x380 mm o které je největší zájem pro účely stěhování). Radost a úleva, některých zákazníků po zjištění, že nemusí běhat po městě a shánět krabice po všech čertech nebo kupovat nové, které jsou téměř 2x tak drahé něž ty naše, je často až hmatatelná. 

Krabice u nás kupují ale i firmy na činnosti, které by nás před pěti měsíci vůbec nenapadli. Jedna z první objednávek bylo 100 kusů velkých krabic na výstavbu oddělovací stěny na veletrhu. Nebo nákup více jak 500 kusů krabic firmou, která se zabývá dekorativními službami a krabice potřebovala na odstrojení a uskladnění vánoční výzdoby z různých míst v ČR. Před vánoci jsme také pomohli firmě provozující kamenné výdejny zboží pro e-shopy, když jí ve vánoční špičce krabice došly. 

Nestačili by i Vám při různých činnostech levné, ale kvalitní použité krabice, kterými ušetříte 50 - 80% nákladů na balení? Nabídku našich nejprodávanějších krabic naleznete zde.

Tomáš ARNOŠT

—————

Zpět


Kontakt

Odvoz Papíru.cz

Prodejní sklad:

Sklad VonTom
Přátelství 1578
10400, Praha 22 - Uhříněves
Výdej zboží pouze po tel. nebo e-mail. domluvě!!!

Provozovatel (pouze fakturační adresa):
Benefit Reality s.r.o.
Konojedská 2143
100 00, Praha 10

Volejte Po - Pá
8:00 - 18:00


Tel.: +420 603224879
Tel.: +420 mimo provoz